Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی در دومین روز از سفرش به ژنو، در جریان سخنرانی اش در نشست مجمع جهانی بهداشت، تحت عنوان «ایجاد نظام مطلوب برای بهداشت در عصر توسعه پایدار» بیان داشت، ما در دنیای نامشخصی زندگی می کنیم که پر از تهدیدهای طبیعی و ساخته بشر است، از این رو بهره مندی از نظام بهداشت مطلوب، راهبردی ملی برای ایجاد ثبات در کشورها به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر بهداشت ایران با بیان اینکه «ایجاد نظام مطلوب برای بهداشت با ایجاد نظام بهداشتی بهتر متفاوت است» افزود: توجه به مشارکت های بین بخشی، همبستگی جهانی، صلح، آموزش و توانمندسازی زنان برای اطمینان از اینکه کسی از دریافت خدمات سلامت جا نماند، بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: از این رو پوشش همگانی سلامت در انعکاس روح توسعه پایدار نقش کلیدی دارد و بدین ترتیب تمام جوامع در پایان منتفع خواهند شد.
دکتر حسن قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، به اهداف و دستورالعمل های توسعه پایدار کاملا پایبند است، گفت: ایران ضمن پایبندی به مقوله سلامت، تحولات چشم گیری را برای ایجاد نظامی مطلوب برای بهداشت صورت داده است.
وی تصریح کرد که ایران در زمره کشورهایی قرار دارد که در راستای پیشبرد اهداف توسعه پایدار، اقدامات عملی نظیر طرح تحول سلامت و همچنین طرح مقابله با بیماری های غیرواگیر را در دستور کار خود قرار داده است.
دکتر حسن قاضی زاده هاشمی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: البته پیشبرد اهداف توسعه پایدار نیازمند توجه سیاسی بیشتری است و بایستی از سوی رهبران دولت ها در اولویت قرار گیرد.
وی گفت: دولت ها بایستی از نوآوری و مکانیسم های داخلی شان، برای سرعت بخشی به مشارکت میان بخش های مختلف و افزایش آگاهی اجتماعی نسبت به مقوله بهداشت بهره برداری کنند.
هاشمی بیان داشت: در این میان نقش سازمان جهانی بهداشت در ارائه تسهیلات به اعضاء، از طریق طراحی و ایجاد اصلاحات در راستای ایجاد نظام مطلوب برای بهداشت و بهره گیری از امکان انتقال دانش، بسیار حائز اهمیت است.
وی ابراز امیدواری کرد که گفت وگوهای سال جاری در مجمع جهانی بهداشت، «به پایبندی اعضاء در ایجاد نظام بهینه برای بهداشت که ضامن اجرای اهداف توسعه پایدار خواهد بود، منجر شود».
وزیر بهداشت همچنین حادثه تروریستی منچستر را در جریان سخنرانی اش محکوم کرد و همدردی جمهوری اسلامی ایران را با بازماندگان این حادثه اعلام کرد.
دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران صبح روز گذشته (دوشنبه) در راس هیئتی عالی رتبه در امور سلامت از کشورمان برای شرکت در هفتادمین نشست مجمع جهانی سلامت، وارد ژنو سوئیس شد.
وی تاکنون با شماری از همتایان خارجی اش در حاشیه این نشست ملاقات کرده و بر اساس برنامه اعلام شده قرار است امروز نیز با وزیر بهداشت برزیل و اروگوئه دیدار کند.
مجمع جهانی بهداشت روز گذشته با حضور هیأت هایی از 194 کشور عضو این نهاد گشایش یافت.
قرار است امروز دبیر کل جدید مجمع جهانی بهداشت از سوی اعضاء انتخاب شود.
دبیر کنونی سازمان جهانی بهداشت را خانم «مارگارت چان» برعهده دارد. او از ژانویه سال 2007 به عنوان دبیر کل این سازمان انتخاب شد.
وظایف اصلی مجمع جهانی بهداشت که نهاد عالی تصمیم گیرنده سازمان جهانی بهداشت محسوب می شود، سیاستگذاری، نظارت بر خط مشی مالی و بررسی و تائید بودجه پیشنهادی این سازمان است.
مجمع جهانی بهداشت (WHA) بالاترین مرجع سیاستگذاری بهداشت در سطح جهانی است که از وزرای بهداشت کشورهای عضو تشکیل شده
است.
اروپام**4**ن**1552/انتشاردهنده: قاسم شریعتی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر بهزیستی استان هستند که ۶۰ هزار نفر از خانواده معلولان بوده و از کمک هزینه زندگی، بهداشت و درمان برخوردار هستند.

پروین محمدپوری، با بیان اینکه بهزیستی نهادی حمایتی است و از خانواده معلولان، ایتام و بانوان سرپرست خانوارحمایت می کند، افزود: هدف بهزیستی بازتوانی این افراد در زمینه ایجاد اشتغال و کسب و کار است.

محمدپوری، با اشاره به تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده به افراد زیرپوشش گفت: بهزیستی از محل اعتبارات تسهیلات بانکی تبصره ۱۸ قانون بودجه، افراد قابل بازتوانی را به بانک‌ها معرفی می کند تا از تسهیلات اشتغالزایی کم بهره بهره مند شوند و در این راستا دو هزار و ۴۰۰ نفر مشغول به کار شدند که از این تعداد ۱۹۰ نفر از دانش آموخته هستند.

وی افزود: برای کارفرمایان هم مشوقهایی در بکارگیری افراد تحت زیر بهزیستی در نظر گرفته شده است که یکی از این مشوقهای حمایتی پرداخت حق بیمه کارفرمایی توسط بهزیستی در ازای بکارگیری فرد معلول است.

محمد پوری اظهارکرد: در ازای بکارگیری زنان سرپرست خانوار توسط کارفرمایان تا پنج سال حق بیمه کارفرمایی آنان توسط بهزیستی پرداخت می شود.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به خدمات ارائه شده در زمینه حمایت از معلولان اضافه کرد: تخصیص حق پرستاری برای معلولان واجد شرایط دهک های ۱ و ۲ به تعداد بیش از ۳۰ هزار نفر و برقراری حق پرستاری تمام افراد ضایعه نخاعی و به روز بودن و بدون پشت نوبتی در این زمینه به تعداد بیش از دو هزار نفر انجام شده است.

محمدپوری، در ادامه تعداد کل افراد زیر پوشش بهزیستی آذربایجان‌غربی را ۲۶۵ هزار و ۸۲۸ نفر، تعداد مستمری بگیران ۶۷ هزار نفر و تعداد کل خانوارهای زیر پوشش را  ۱۰۱ هزار و ۵۶۵ نفر اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • اخطار فدراسیون جهانی به ژیمناستیک ایران/ انتخابات قطعا برگزار شود
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان